bajadera.se

Red Line - Standard olja

10w40     MC1     5W30     Extreme     10W60     MC-HD                                      Motor
Red Lines fullsyntetiska oljor är unika i flera avseenden. Det polyesterbaserade, är det vanligaste smörjmedlet som används i bl a Formel 1 motorer. Red Lines fullsyntetiska oljor smörjer motorns alla delar effektivt, även vid nya längre serviceintervaller (15.000 till 30.000 km). En regelbunden service med Red Lines motoroljor sparar bränsle, minskar risken för missljud från ventilerna och minskar slitage på bl.a. kamaxlar och andra motorkomponenter.
Beställ i vår webshop eller köp på de tävlingar och evenemang vi kommer till.
 

Red Line - Race olja

20WT    2wt    Race-2    2-takt3                                             TopFuel    
Fullsyntetisk esterbaserad olja. Oljorna finns i ett flertal olika viskositeter som trots att de märkts som single-grade oljor beter sig som multigrade oljor. Detta för att polyolestern som används som basolja är multigrade av sig själv. Red Lines oljor är utvecklade för maximal prestanda och maximalt skydd och ingenting annat.
Beställ i vår webshop eller köp av oss på de tävlingar och evenemang vi kommer till.
 

Red Line - Tvåtaktsolja

2-takt1     2-takt3     2-takt1     water     race-4                                                                     kartcar
Red Lines fullsyntetiska tvåtaktsoljor är esterbaserade. Detta ger bästa skydd och renhet. Skyddet består i en oljefilm som har mycket hög vidhäftningsförmåga och oljefilmsstyrka. Red Lines tvåtaktsoljor ger samma smörjkvalitet som ricinolja men med mycket bättre renhet vid kolvringar, portar, tändstift och power-valves. Oljans låga askhalt minskar risken för smutsiga tändstift och rökutveckling.
Beställ i vår webshop eller köp av oss på de tävlingar och evenemang vi kommer till.